Informatie aanvragen    
0528 - 27 90 91

Kelderafdichting - kelder lekkage?

Specialist in kelderafdichting, betonrenovatie & impregneren. 
Vochtproblemen kunnen vele oorzaken hebben: slechte staat van materialen, verhoogde grondwaterdruk, poreusheid van kelderwanden, slechte pleisterlagen, lekkende doorvoeren, slechte aansluitingen van de wanden op de vloer, onvoldoende ventilatie etc. 

We hebben meer dan 35 jaar ervaring in kelderafdichting en kunnen u helpen

De behandeling van vocht in een kelder varieert en is afhankelijk van de graad en de ernst van de waterinsijpeling. De druk van grondwater op onderliggende muurdelen kan heel groot zijn. Muren die hiertegen niet bestand zijn, vertonen infiltratie of insijpeling. Water- en vochtoverlast in kelders - kelder lekkage - is specialistisch werk. Door gebruik te maken van de juiste technieken, ouderwets vakmanschap en hoogwaardige materialen kan elke lekkende kelder, groot of klein, door ons waterdicht gemaakt worden.

Wilt u vrijblijvend advies, informatie of een offerte? vul dan het formulier aan de linkerzijde in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook, wij kunnen u zeker helpen!

Een goed gerenoveerde kelder verhoogt de waarde van een gebouw aanzienlijk. Ook werkt de kelder isolerend voor de bovenliggende ruimtes. Bij bestaande kelderruimten is het vaak door ruimtegebrek óf eigendomsgrenzen niet mogelijk om de problemen van buitenaf te bereiken. Ook is het buiten afdichten duurder als het vochtprobleem van binnenuit op te lossen is. 

Een vochtige kelder of kelder lekkage is onaangenaam voor mensen en voor opgeslagen goederen. Bovendien kunnen vochtproblemen ook op andere plaatsen in de woning of het gebouw tot problemen gaan leiden, zoals condensvorming, optrekkend vocht en vochtdoorslag.

Onze kelderafdichting mogelijkheden en oplossingen zijn bijna in alle gevallen toe te passen. 

 • Injecteren van scheuren en lekkages, zowel binnen als buiten.
 • Injecteren d.m.v. injectieslangen.
 • Kelderafdichting buitenzijde met minerale mortels.
 • Kelderafdichting buitenzijde met een 1 en of 2 
  componenten scheuroverbruggende bitumenafdichting.
 • Kelderafdichting binnenzijde met minerale mortels.
 • Kelder lekkage reparatie
 • Afdichten van kabel- en leidingdoorvoeren.
 • Lagedrukinjectie tegen optrekkend vocht.
 • Grondinjectie/grondstabilisatie.